Termini obert per sol·licitar subvencions a AFA i entitats esportives i esportistes d’Altafulla

Hi ha temps per presentar les sol·licituds fins al dia 25 de setembre

 14 SETEMBRE 2023


Ajuntament d'Altafulla

A partir d’aquest dijous 14 de setembre està obert el termini perquè les AFA dels centres escolars d’Altafulla, les entitats esportives i els esportistes a títol individual presentin una sol·licitud per rebre una subvenció de suport a la seva activitat. Les ajudes sumen un import total de  30.500 euros i són atorgades per les regidories d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla.

D’aquesta manera, les AFA dels centres públics i municipals d’educació infantil, primària i secundària, l’Escola de Música i llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau d’Altafulla hauran de presentar les sol·licituds per als projectes d’activitats del curs 2023-2024 d’acord amb el Projecte Educatiu del Centre que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat educativa. La dotació total pressupostària per a aquests ajuts s’eleva als 9.000 euros.

Quant a les entitats esportives, hauran de presentar els projectes de caràcter esportiu que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat física i de la pràctica esportiva i la participació en competicions de les entitats esportives municipals corresponent a l’any 2023. 

Els ajuts econòmics hauran de fomentar activitats d’interès públic o social i seran atorgades per activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament ordinari i extraordinari de les entitats. La dotació total pressupostària per a aquests és de 18.000 euros.

Per quart any consecutiu, s’obre també la convocatòria de subvencions per als esportistes d’Altafulla, amb caràcter individual, per a aquest any 2023. La dotació pressupostària per a aquests ajuts que atorga la regidoria d’Esports és de 3.500 euros.   

Els futurs beneficiaris tenen 10 dies naturals per presentar la sol·licitud, per tant, la data límit per fer-ho seria el pròxim 23-09-2023.

Escaient aquesta data en dissabte el consistori ha decidit ampliar aquest termini fins dilluns dia 25-09-23.

La sol·licitud s’ha de presentar telemàticament, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Es pot trobar el document a través del portal de transparència del web municipal, a l’apartat de “models i sol·licituds”.

La publicació al BOPT data d’aquest dimecres 13 de setembre i es pot consultar a través del web oficial del BOPT, en el número corresponent a aquest dimecres.

Model de sol·licitud d'AFA.

Model de sol·licitud d'entitat esportiva i esportista.

Anunci de la convocatòria subvencions AFA's.

Anunci de la convocatòria subvencions entitat esportiva i esportista