LLAR D'INFANTS FRANCESC BLANCH

La llar d'infants Francesc Blanch va néixer l'any 1979. Va començar amb una sola aula amb infants de 2 a 4 anys. Arran de les necessitats de la població l’any 2001 es va inaugurar l’actual escola bressol amb tres aules, i adreçada als infants de 4 mesos fins als 2 anys.

Portem més de 30 anys acompanyant als infants en un dels reptes més importants de la seva vida com són créixer i aprendre. Alhora, també ens proposem col·laborar amb els pares i mares en aquestes tasques tant difícils que són ensenyar i educar.

Treballen amb sessions de psicomotricitat, racons de joc simbòlic, representacions teatrals, sortides i excursions, sessions de filosofia, activitats sensorials, sessions de música, unitats de programació i projectes transversals, hàbits i rutines.

L’equip educatiu està format per una directora, tres educadores i dues auxiliars. L’horari de la llar és de 8.00 a 17.00 h amb servei de menjador. Cada família escull el seu propi horari en funció de les seves necessitats.

ACOMPANYEM ELS INFANTS EN UN DELS SEUS REPTES MÉS IMPORTANTS: CRÉIXER I APRENDRE

Som una escola petita i familiar, on tots i totes ens coneixem i aprenem els uns dels altres

Matriculacions per al curs 2021-2022

Omple el full de preinscripció i consulta els barems, el calendari i la documentació que has de presentar. 

Llistat dels barems provisional de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022. 

Llista definitiva amb barems de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022.

Llistat definitiu i assignació de places de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022.

Formulari de matrícula. Prèviament, cal fer el pagament en concepte "Despeses de material i gestió" (152,29 €, i per al segon germà, 111,50 €) i presentar-lo juntament amb l'alta de matrícula dins del període de matriculació que va del 8 al 18 de juny de 2021 ambdós inclosos. 

Consulta l'ordenança fiscal reguladora de les llars d'infants municipals d'Altafulla.
COM CONTACTAR

La llar d'infants Francesc Blanch d'Altafulla s'ubica a la Plaça 1 d'Octubre, 2B, just al costat del consultori mèdic i a l'entorn de les antigues escoles Teresa Manero.

Telèfon de contacte 977656031

Envia un correu electrònic