LLAR D'INFANTS FRANCESC BLANCH

La llar d'infants Francesc Blanch va néixer l'any 1979. Va començar amb una sola aula amb infants de 2 a 4 anys. Arran de les necessitats de la població l’any 2001 es va inaugurar l’actual escola bressol amb tres aules, i adreçada als infants de 4 mesos fins als 2 anys.

Portem més de 30 anys acompanyant als infants en un dels reptes més importants de la seva vida com són créixer i aprendre. Alhora, també ens proposem col·laborar amb els pares i mares en aquestes tasques tant difícils que són ensenyar i educar.

Treballen amb sessions de psicomotricitat, racons de joc simbòlic, representacions teatrals, sortides i excursions, sessions de filosofia, activitats sensorials, sessions de música, unitats de programació i projectes transversals, hàbits i rutines.

L’equip educatiu està format per una directora, tres educadores i dues auxiliars. L’horari de la llar és de 8.00 a 17.00 h amb servei de menjador. Cada família escull el seu propi horari en funció de les seves necessitats.

ACOMPANYEM ELS INFANTS EN UN DELS SEUS REPTES MÉS IMPORTANTS: CRÉIXER I APRENDRE

Som una escola petita i familiar, on tots i totes ens coneixem i aprenem els uns dels altres

Matriculacions per al curs 2021-2022

Omple el full de preinscripció i consulta els barems, el calendari i la documentació que has de presentar. 

Llistat dels barems provisional de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022. 

Llista definitiva amb barems de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022.

Llistat definitiu i assignació de places de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022.

Formulari de matrícula. Prèviament, cal fer el pagament en concepte "Despeses de material i gestió" (152,29 €, i per al segon germà, 111,50 €) i presentar-lo juntament amb l'alta de matrícula dins del període de matriculació que va del 8 al 18 de juny de 2021 ambdós inclosos. 

Consulta l'ordenança fiscal reguladora de les llars d'infants municipals d'Altafulla.
COM CONTACTAR

La llar d'infants Francesc Blanch d'Altafulla s'ubica al carrer Mainada, 2B, just al costat del consultori mèdic i a l'entorn de les antigues escoles Teresa Manero.

Telèfon de contacte 977656031

Envia un correu electrònic