ESCOLA MUNICIPAL D'ADULTS

L’Escola d’Adults d’Altafulla va néixer amb l’objectiu de facilitar l’accés a la formació a totes les persones. Des dels seus inicis, l’Escola ha volgut donar prioritat a l’ensenyament del català i a l’alfabetització, així com facilitar l’accés a persones amb risc d’exclusió social, immigrants i gent gran.

Amb els anys l’oferta i la demanda s’han anat incrementant i conseqüentment l’Escola ha crescut, tant en quantitat de cursos que s’ofereixen com en quantitat d’alumnes matriculats.

Aquest curs 2023-2024 tornem a obrir les portes amb totes les garanties i una direcció renovada de la mà de l’empresa externa ESEP (Escola Superior d’Ensenyaments Professionals i amb l’empara de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla.

L’Escola d’Adults va començar el 5 d’octubre i ofereix una oferta molt variada de cursos que s’anirà ampliant gradualment.

Enguany ofereix cursos bàsics d’alfabetització, diferents nivells d’idiomes i també competències digitals.

Pel que fa als idiomes, s’hi pot cursar català (A, B i C), anglès i italià (A, B i C) i francès i alemany (A i B). A més de tallers de conversa en cadascuna d’aquestes llengües.

A partir del primer trimestre de 2024 es posaran en marxa els cursos professionalitzadors del SOC, preparació proves d'accés als Cicles Formatius, preparació proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i altres cursos de divulgació i cultura general.

I actualment es desenvolupa el Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball en Auxiliar de Vivers i Jardins que també es beneficiarà de canvis al 2024.

L'EDUCACIÓ D'ADULTS COMPRÈN L'APRENENTATGE, L'ENRIQUIMENT DE CONEIXEMENTS I LA MILLORA DE COMPETÈNCIES

Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els coneixements. 

COM CONTACTAR

Visitant-nos al Carrer Boga, 4  - Barri Marítim de Baix a Mar.

(horari de dilluns a divendres de 16 a 19 hores)


Per Tel. 977 65 10 85

Envia un correu electrònic esep.altafulla@esepdual.comMatriculacions per al curs 2023-24

L'ESCOLA D'ADULTS D'ALTAFULLA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ


Aquí pots veure la connexió que va fer TAC-12 TV amb l'Escola d'Adults d'Altafulla en el programa 'Connecta 10 Comarques'

VIDEO