El Butlletí d'Informació Municipal "Plaça del Pou" d'Altafulla va néixer al setembre de 1999. És un mitjà de comunicació d'actualitat local de caràcter mensual que edita l'Ajuntament d'Altafulla. La publicació té una tirada de 2.200 exemplars i es distribueix gratuïtament a través d'una vintena d'expositors repartits en diferents punts de la vila. Té un format de tabloide (390x420mm), a color, amb setze pàgines. 
 
La publicació s'edita amb l'objectiu de fixar un punt informatiu local amb el que els veïns i les veïnes poden apropar-se a les qüestions d'actualitat local i els projectes del municipi. A més, garanteix el dret d'informació i participació que té la ciutadania, i fixa un punt d'exposició d'idees i plantejaments per a ser compartits. Amb el pas dels anys, el disseny i la maquetació ha anat variant-se de manera regular.​​​​​​​

Arxiu de la "Plaça del Pou"


COM CONTACTAR

El Butlletí d'Informació Municipal "Plaça del Pou" està editat per l'Àrea Municipal de Mitjans de Comunicació. La redacció s'ubica a l'edifici d'Altafulla Ràdio, al carrer Marquès de Tamarit 16, baixos, local E.

Telèfon de contacte 977652923

Envia un correu electrònic