LLAR D'INFANTS HORT DE PAU

La llar d'infants Hort de Pau, de titularitat municipal, es va inaugurar el 20 d'abril de 2007. L'edifici té unes instal·lacions àmplies i modernes, on hi trobem cinc aules, dos jardins, sales polivalents i menjador amb cuina pròpia.

Les relacions personals constitueixen un eix fonamental en el projecte educatiu de l'escola; relacions entre infants grans i més petits, entre infants i adults, i la relació directa i permanent entre el personal i les famílies. A l'escola s'hi acullen nens i nenes des dels 4 mesos fins als 3 anys.

El nostre objectiu és afavorir en els infants el seu desenvolupament, en un espai físic i emocional que els permeti aprendre, descobrir, gaudir, compartir, afavorir l'autonomia i la iniciativa, les situacions de pensar i reflexionar, trobar explicacions, comunicar, afavorir les descobertes, exploracions, iniciatives, treballar la quotidianitat com a eix central d'aprenentatge, saber aprofitar el valor educatiu de l'instant. 

UN ESPAI PARTICIPATIU PER A LES FAMÍLIES

Som una escola oberta a les famílies, on és fonamental la relació amb els pares per tal d'assolir coherència i eficàcia en tot el procés educatiu.

Matriculacions per al curs 2021-2022

Omple el full de preinscripció i consulta els barems, el calendari i la documentació que has de presentar. 

Llistat dels barems provisional de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022. 

Llista definitiva amb barems de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022.

Llistat definitiu i assignació de places de les llars d'infants municipals per al curs 2021-2022.

Formulari de matrícula. Prèviament, cal fer el pagament en concepte "Despeses de material i gestió" (152,29 €, i per al segon germà, 111,50 €) i presentar-lo juntament amb l'alta de matrícula dins del període de matriculació que va del 8 al 18 de juny de 2021 ambdós inclosos.

Consulta l'ordenança fiscal reguladora de les llars d'infants municipals d'Altafulla.COM CONTACTAR

La llar d'infants Hort de Pau d'Altafulla s'ubica al carrer Cabana, 2, just davant del parc infantil i de salut que duu el mateix nom.

Telèfon de contacte 977652120

Envia un correu electrònic