PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL

El Punt d'Informació Juvenil d'Altafulla és el punt de referència i trobada per als joves del nostre municipi. Des d'aquest centre, s'organitzen i es gestionen totes les activitats i accions juvenils.

És un espai d'assessorament juvenil on s'ofereix un servei d'informació àmplia i plural, relativa a tots els àmbits del seu interès com ara són el treball, estudis, habitatge, salut, vacances, oci... També compta amb serveis complementaris que juguen un paper important en la dinamització dels joves del municipi amb professionals que els orienten i els faciliten la mediació amb altres entitats i departaments municipals.

El PIJ juga un paper molt important en la dinamització i la participació juvenil a Altafulla amb l'organització i la participació de diferents activitats i projectes de la població. També serveix com a punt de trobada on els joves poden dir el què pensen, informar-se i passar una bona estona gaudint de les seves instal·lacions.  Forma part del projecte juvenil Propera Parada, que s'emmarca dintre de la zona TRAC, que inclou els municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell.

SOM UN REFERENT PER ALS JOVES ON ELS ASSESSOREM I ORIENTEM PER AL SEU FUTUR

Al PIJ comptem amb Internet gratuït, jocs actius, videojocs, aules de reforç i d'estudi. Som un espai que treballem per dur a terme les orientacions necessàries i les inscripcions a les diferents activitats que s'organitzen per als joves.

COM CONTACTAR

El Punt d'Informació Juvenil d'Altafulla s'ubica al carrer de les Bruixes, s/n, a la Pallissa de l'Era de l'Esteve.

Telèfon de contacte 608141495

Envia un correu electrònic