ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

L’Escola Municipal de Música d’Altafulla  va començar la seva tasca educativa el 1992 a l'Escola de Primària Teresa Manero amb 30 alumnes i una professora. El curs 2006-2007 es va traslladar a les noves instal·lacions del carrer de l'Hostal 15, al costat del casal La Violeta i va passar a ser escola reconeguda per la Generalitat i així formar part dels centres educatius considerats de règim especial no reglats.

Actualment hi ha uns 160 alumnes i onze professors/es. Es desenvolupen classes de Llenguatge Musical, Piano, Percussió, Violí, Violoncel, Baix Elèctric, Guitarra, Arpa, Saxo, Clarinet, Flauta Travessera i Musicoteràpia. L’Escola també compta amb diverses agrupacions: Conjunt d´Arpes, Quartet de Clarinets, petits grup de Cambra, dues orquestres i dos Combos (Joves i Adults).

Al Projecte Educatiu actual de l'Escola, que es va engegar el curs 2019-20, es dona prioritat a la part instrumental, i deixa, en part, tota la vessant teòrica però sense prescindir-ne. Per tant, s'estableixen com a assignatures obligatòries l'Instrument, una hora setmanal de Llenguatge Musical i l'Agrupació instrumental.

D'altra banda s’ofereixen assignatures optatives des dels 6 anys que complementen l'aprenentatge musical del nostre alumnat, que abarca la franja de 5 anys a Adults.

L’Escola Municipal de Música d’Altafulla  contempla tant la vessant amateur com la professional, preparant l'alumnat que ho desitja per a la prova de Pas de Grau i accedir a un Conservatori de Grau Professional.

“La Música, com a Llenguatge Universal, té un profund valor estètic: és necessària per a la vida quotidiana de la Humanitat perquè es basa en l'escolta recíproca i d'aquí la importància de l'educació musical que, en realitat, és l'educació de la persona” (C. Abbado).

DESENVOLUPEM CLASSES DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL I DE GRAU ELEMENTAL I MITJÀ

El nostre objectiu és oferir una formació exhaustiva a l'alumne per afrontar amb garanties els estudis de grau superior i la futura professionalització

Matriculacions per al curs 2021-2022COM CONTACTAR

L'Escola Municipal de Música d'Altafulla s'ubica al carrer de l'Hostal, 11, just al costat del Casal Municipal de la Violeta.

Telèfon de contacte 977652060


Envia un correu electrònic