ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

L’Escola Municipal de Música d’Altafulla va començar la seva tasca educativa el 1992 al carrer de la Mainada amb 30 alumnes i un professor. El curs 2007-2008 es va traslladar a les noves instal·lacions del carrer de l'Hostal 11, al costat del casal La Violeta.

Actualment hi ha uns 190 alumnes i onze professors, i es desenvolupen classes de llenguatge musical, coral, piano, percussió, violí, violoncel, baix elèctric, guitarra, gralla, arpa, saxo, clarinet i flauta travessera. L’escola també compta amb tres orquestres, dos combos i diversos conjunts de cambra.

DESENVOLUPEM CLASSES DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL I DE GRAU ELEMENTAL I MITJÀ

El nostre objectiu és oferir una formació exhaustiva a l'alumne per afrontar amb garanties els estudis de grau superior i la futura professionalització

Matriculacions per al curs 2019-2020

Omple el full de preinscripció i la documentació a presentar. Consulta el calendari i els barems i el nou Projecte Educatiu de l'Escola Municipal del Música d'Altafulla. Consulta les puntuacions provisionals a les sol·licituds de preinscripció, i l'adjudicació de places ofertades.COM CONTACTAR

L'Escola Municipal de Música d'Altafulla s'ubica al carrer de l'Hostal, 11, just al costat del Casal Municipal de la Violeta.

Telèfon de contacte 977652060


Envia un correu electrònic