FÈLIX ALONSO CANTORNÉ

Alcalde d'Altafulla

Com alcalde d'Altafulla us dono la benvinguda a aquesta pàgina web de l'ajuntament. El nostre consistori vol estar present en aquest espai virtual que ens brinda les noves tecnologies. Volem aprofitar les seves possibilitats per millorar la nostra comunicació amb els ciutadans i les ciutadanes d'Altafulla i per oferir a tothom un canal fàcil per a conèixer la nostra vila.
 
El més important, però, és que vosaltres pugueu fer-nos arribar les vostres opinions i els vostres suggeriments personals d'una manera ràpida i directa. Amb aquest esperit, l'Ajuntament ha construït aquesta pàgina web on podreu trobar tota la informació sobre Altafulla: la seva història, les peculiaritats del territori i les activitats cíviques, culturals, socials, econòmiques i esportives que es duen a terme. També pretenem que aviat es converteixi en una eina còmoda i ràpida per obtenir informació sobre com realitzar tràmits i gestions administratives amb l'Ajuntament.
 
Aquesta pàgina vol ser, sobretot, un mitjà que permeti la interacció i la participació directa de tothom que ho desitgi. Espero que Internet sigui una altra via de comunicació, una línia directa per poder relacionar-nos millor tots plegats.


Fèlix Alonso Cantorné (AA-E)
Alcalde d'Altafulla

Els regidors i les regidores


Primer Tinent d'Alcalde i regidor d'Hisenda (PDeCAT)

Segona Tinent d'Alcalde i regidora de Medi Ambient, Participació Ciutadana, Cultura i Festes (AA-E)

Tercer Tinent d’Alcalde i regidor d'Activitat Física, Esport, Educació, Turisme, Comerç i Consum (AA-E)

Regidora d’Urbanisme, Via Pública i Polítiques de Gènere (AA-E)

Regidor de Mitjans de Comunicació, Joventut, Acció Social i Gent Gran  (PDeCAT)

Regidor de Serveis, Protecció Civil i Salut (AA-E)

Regidor a l'oposició (EINA-AM)

Regidora a l'oposició (EINA-AM)

Regidor a l'oposició (EINA-AM)

Regidor a l'oposició (no adscrit)