La Piscina Municipal d’Altafulla obrirà les portes el proper dilluns 21 de juny

L’Ajuntament ha dut a terme diferents millores de cara a la nova temporada amb una inversió d’uns 30.000 euros

 14 JUNY 2021


Ajuntament d'Altafulla

El proper dilluns 21 de juny s’obriran les portes oficialment de la Piscina Municipal de cara a la nova temporada d’estiu que s’allargarà fins el 12 de setembre. L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge, d’11 a 15 hores, i de 16 a 20 hores. 

L’obertura de la nova temporada anirà acompanyada de diferents millores que han significat una inversió de 30.000 euros per a les arques públiques, segons ha explicat el regidor d’Esports, Àlex Cañas. Aquestes millores s’han traduït en l’arranjament de rajoles, la reparació de fuites i renovació de l’estació de bombament d’aigua, treballs de pintura tant a la façana exterior com a l’interior, i la instal·lació d’una carpa de 7x5 metres a la zona de gespa. 

La Piscina Municipal s’ubica al carrer Alcalde Pijuan, i compta amb una piscina de 25 per vuit metres, i una altra de petites dimensions per al gaudi de la canalla. També compta amb vestidors per a homes i dones i servei de bar, i servei de socorrisme. Per a aquesta temporada, el servei de manteniment i recepció s’ha externalitzat a una empresa. 

Per mantenir les mesures de seguretat, l'aforament estarà limitat a la normativa vigent de cada moment marcada pel PROCICAT. Actualment l’aforament se situa en el 70 %, el que significa un total de 105 usuaris. Per complir amb la normativa sobre la traçabilitat, caldrà que cada usuari s’inscrigui en el registre situat a la mateixa entrada del recinte. 

Quant als cursets de natació, es disposaran dos carrils que es reservaran per a aquesta activitat. El preu de l’entrada diària per a les persones empadronades d’entre 16 i 65 anys és de 3 euros, i per a les que no estan empadronades, de sis. Els menors de tres anys estan exempts de la taxa. També es poden adquirir abonaments per a la temporada o mensuals demanant cita prèvia a www.altafulla.cat. 

Podeu consultar les tarifes de la Piscina Municipal en el següent enllaç que fa referència a l’ordenança fiscal 21 ‘Taxa per a la prestació de serveis o realització d’activitats en dependències o en centres esportius i recreatius municipals, l’ús de maquinària i material municipal o prestació de serveis municipals amb caràcter privat’.

Consulta les tarifes 2021 de la Piscina Municipal.