El Pleamar Vintage Market d’Altafulla s’ajorna per la previsió de pluja

L’organització anunciarà properament les noves dates de les activitats. Es retornaran els diners de les entrades venudes pel concert de ‘Los fresones rebeldes’

 28 MARç 2024


Ajuntament d'Altafulla

L’organització del Pleamar Vintage Market, a càrrec de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla i l’Associació Cultural Pleamar, ha decidit ajornar la 9a edició de l’esdeveniment que s’havia de celebrar aquest dissabte 30 i diumenge 31 de març pel mal temps que les previsions meteorològiques indiquen que hi haurà. Les inclemències es donarien, sobretot, durant el segon dia d’activitat. De fet, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquesta Setmana Santa acabarà amb força variabilitat meteorològica i s’esperen diferents tongades de precipitació, però alternades amb estones de temps més assolellat.

Les afectacions al desenvolupament del Pleamar Vintage Market, pel Meteocat començarien a notar-se cap al final del dissabte, amb una precipitació força general a tota Catalunya, tot i que el dia en què la pluja pot ser més extensa és diumenge. D’altra banda, el vent de component sud serà moderat, però al litoral es poden arribar a registrar cops forts. I paral·lelament també es preveu que hi hagi mal estat de la mar, fet que pot tenir conseqüències sobre l’espai on s’emplaça l’esdeveniment.

Davant del risc que suposa el correcte desenvolupament de les activitats aquest cap de setmana, la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla i l’Associació Cultural Pleamar anunciaran properament les noves dates per a la celebració de la novena edició de l’esdeveniment. Pel que fa a les entrades pel concert de ‘Los fresones rebeldes’, es retornaran els diners a les persones que ja les havien comprat en línia de manera anticipada.