El trenet turístic d’Altafulla es posa en marxa aquest dissabte 15 de juny

Els preus es mantenen respecte la temporada anterior i s’ofereixen abonaments de 10 viatges a preus reduïts per a adults i infants

 11 JUNY 2019


Ajuntament d'Altafulla

El trenet turístic d’Altafulla entrarà en funcionament aquest dissabte 15 de juny, i s’allargarà fins el 15 de setembre. El servei està gestionat per l’empresa valenciana Viajes Transvia Tours, després que fos la companyia que guanyés el concurs públic que va licitar l’Ajuntament d’Altafulla.

El trenet turístic recorre diferents punts del Barri Marítim i la Vila Closa. El recorregut d’anada s’inicia a la plaça dels Vents, i compta amb les parades de la plaça Consolat de Mar, cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote, plaça Martí Royo, Ajuntament, Castell, i Piscina Municipal, i viceversa.

La durada de tot el trajecte és de 50 minuts, és a dir, d’anada i tornada al punt de sortida de la plaça dels Vents. Viajes Transvia Tours té una llarga trajectòria en l’oferta de rutes amb servei de trenet turístic, com per exemple, en la ruta turística Tàrraco Tren de la ciutat de Tarragona.

Els preus es mantenen respecte la temporada anterior. D’aquesta manera, el preu del viatge únic per als adults és de 4,5€; per als menors d’entre 4 i 12 anys, de 2€; i per als grups de més de 20 persones, de 3,5€. També s’ofereixen abonaments de 10 viatges, amb un preu de 35€ per als adults; i de 15€ per als menuts.

Els horaris del servei de trenet turístic són de dilluns a divendres, de 18 a 21h; i els caps de setmana i festius, d’11 a 13h; i de 18 a 23h. Per a informació i reserves cal trucar al telèfon 699592489 o al correu electrònic.