S'impulsa la constitució del Consell Municipal de Medi Ambient

Un primer objectiu serà l’organització d’una campanya per a la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

 22 MARç 2021


Ajuntament d'Altafulla

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala la coalcaldessa Alba Muntadas, ha impulsat la constitució del Consell Municipal de Medi Ambient. 

Es tracta d’un òrgan consultor i de seguiment de les accions ambientals del municipi i del seu pla d'acció ambiental obert a la ciutadania. Per això, les persones interessades en formar part de la comissió organitzativa del projecte han d’enviar un correu electrònic a participaaltafulla@gmail.com

El Consell Municipal de Medi Ambient està concebut com un ens estratègicament de gran vàlua i importància, que canalitza la participació ciutadana en la temàtica ambiental municipal i crea un espai de debat, intercanvi, reflexió i proposta. 

La ciutadania es converteix en responsable del que passa al seu entorn, l'objectiu d'un municipi sostenible socialment i mediambientalment s'assolirà doncs amb la participació activa de la ciutadania. Es promou la participació de la ciutadania tot augmentant la consciència ciutadana i garantint un compromís compartit a favor de la sostenibilitat.

Un primer objectiu serà l’organització d’una campanya per a la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. La campanya donarà el tret de sortida el 5 de juny coincidint amb el Dia Internacional del Medi Ambient i es dedicarà cada mes a divulgar un dels objectius i potenciar les petites accions per a fer-lo possible.