ACTIVITATS PER LA GENT GRAN

Des de l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament d'Altafulla es treballa per aconseguir un envelliment actiu i saludable. L'oferta d'activitats adreçada a la gent gran és variada i destinada a potenciar un bon estat de salut físic ipsíquic, així com l'aprenentatge al llarg de la vida.

L'envelliment actiu i saludable vol dir també la participació del col·lectiu en la vida comunitària, social i cultural del municipi. Comptem amb els Parcs de Salut d'Hort de Pau i Voramar.

Les sessions de gimnàstica s’imparteixen al Parc de Salut Hort del Pau, del carrer Cabana, tots els dilluns i els dimecres, en tres torns diferents: de 8:30 a 9:30 del matí; de 9:30 a 10:30; i d’10:30 a 11:30 hores. A l'estiu, es traslladen al Parc Voramar, a peu de la platja d'Altafulla.

El voluntariat sènior es presenta com una oportunitat per promoure aquesta participació, a l'hora que l'activitat voluntària beneficia tota la comunitat. Un exemple d'això és el programa "Bon dia", que atén una seixantena de persones que viuen soles, i que, una simple trucada telèfonica els alegra el dia.


ORGANITZEM UNA PROGRAMACIÓ estable d'activitats lúdiques per a la gent gran amb l'objectiu que afavoreixin l'envelliment actiu i saludable

Treballem amb l'objectiu de potenciar la participació i la millora de la qualitat de vida de les persones grans amb activitats ben diverses com xerrades, tallers, ball, gimnàstica dirigida...

Consulta tota la programació d'activitats 2019

COM CONTACTAR

L'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament d'Altafulla s'ubica a la Casa de la Vila, a la plaça del Pou, 1.

Telèfon de contacte 977650008

Envia un correu electrònic