S'esgoten en un temps rècord les inscripcions per a la 8a Marxa dels Castells del Baix Gaià

Esport, lleure, i cultura es complementen en un itinerari de 27 km que se celebrarà el pròxim diumenge 27 de gener

 10 GENER 2019


Gemma Soldevila

La Marxa dels Castells del Baix Gaià, que organitza l’Ajuntament i Atlhetic Events, ha exhaurit en un temps rècord les inscripcions per a la 8a edició que tindrà lloc el diumenge 27 de gener. El període d’inscripcions es va obrir el passat 2 de gener i a les tres de la tarda ja s’havien esgotat els 500 dorsals disponibles.

L’èxit d’aquesta iniciativa és indiscutible, perquè des de la primera edició sempre ha omplert totes les places. Tot i això, aquesta és la primera vegada que les inscripcions s’esgoten el mateix dia que s’obre el període d’inscripció. De fet, en la setena edició del 2018 es van exhaurir en cinc dies. 

El regidor d’Esport, Jaume Sánchez, va valorar molt positivament aquest fet  i va explicar que “el fet que els dorsals s’hagin esgotat en quinze hores demostra que la gent espera amb moltes ganes la Marxa dels Castells del Baix Gaià”, una cita ineludible per a tots aquells amants del senderisme i del territori.

Esport, lleure, i cultura es complementen en un itinerari de 27 km que uneix els castells d’Altafulla, Ferran, La Riera, El Catllar i Tamarit. Els participants tenen un marge de 7 hores per completar el recorregut, que pren com a eix vertebrador la llera del riu Gaià. La calçotada que els espera en arribar és la millor manera de recuperar forces i interactuar amb la resta de corredors. Tot plegat, però, dependrà de les condicions meteorològiques.

L’organització compta amb la col·laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla i Altafulla Ràdio.