La plaça del Pou d’Altafulla acollirà aquest dijous el concert del grup Bi-Cussion amb la participació d’alumnes de l’Escola Municipal de Música

El grup alemany Bi-Cussion és una formació exclusiva d’instruments de percussió format l’any 1982 per Jörg Prignitz

 23 OCTUBRE 2018


Grup de percussió Bi-Cussion

La plaça del Pou d’Altafulla acollirà aquest proper dijous 25 d’octubre, a les 18 h, un concert del grup alemany Bi-Cussion, de l’Escola de Música i Arts de Bielefeld, de l’estat de Renània-Westfàlia (Alemanya). El concert també comptarà amb la participació dels alumnes de percussió de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla, on actuaran conjuntament amb el grup alemany amb dues peces musicals, de la mà del professor de percussió del centre altafullenc Luis Chacón.

El grup alemany Bi-Cussion és una formació exclusiva d’instruments de percussió format l’any 1982 per Jörg Prignitz, que n’és el director. Des de 1990 té per assistent Andreas Schimdt i actuen amb regularitat per tota Europa, on han guanyat diversos premis musicals. Actualment, està format per divuit estudiants. Els Bi-Cussion han guanyat importants concursos i han realitzat un gran nombre de concerts per diferents poblacions d’Alemanya, Dinamarca, Suècia, Noruega, Holanda, Hongria, Àustria, Tirol del Sur, França, Polònia i, per descomptat, per Catalunya, on des del 2009 venen a oferir una gira de concerts. El concert està organitzat per l’Escola Municipal de Música d’Altafulla i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament.