La Biblioteca municipal rep una subvenció de 5.000 euros per a l’adquisició de llibres

Es tracta de les ajudes que el Departament de Cultura de la Generalitat destina a les biblioteques que formen part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya

 16 NOVEMBRE 2023


Generalitat de Catalunya

La Biblioteca Municipal d'Altafulla ha rebut una subvenció de 5.000 € per a l'ampliació del seu fons bibliogràfic. Aquesta ajuda s'emmarca en la convocatòria de subvencions per a l’adquisició de llibres i diaris destinats a biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, que convoca el Departament de Cultura de la Generalitat, a través de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.

Aquesta concessió ha estat destinada a l'adquisició de llibres de  diferents temàtiques com,  ciencies socials i ciències pures, llibres per als més joves de ficció, llibres de  coneixements per infants i joves, literatura infantil, novel·la Gràfica i còmic manga, per als adults novetats de narrativa actual i assaig .

La dotació d'aquesta convocatòria va a càrrec a les partides pressupostàries de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural per a l'exercici 2023, que corresponen a les "subvencions per a l'adquisició de diferents fons bibliogràfics destinats a biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya".