El 22 de novembre s’obriran les inscripcions per a la 12a Marxa dels Castells del Baix Gaià

Els participants de l’edició anterior tenen preferència a l’hora d’inscriure’s per premiar la fidelitat a l’esdeveniment, que enguany tindrà lloc el 4 de febrer

 16 NOVEMBRE 2023


Marxa dels Castells

Les inscripcions per a la 12a Marxa dels Castells del Baix Gaià s’obriran el dimecres 22 de novembre. Organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla, amb el suport tècnic de Sport No Limit Group, ha fixat el límit de 1.000 participants per garantir el bon desenvolupament de l’esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 4 de febrer de 2024.

Els caminants i corredors que van participar l’any passat han rebut un correu electrònic amb un abonament exclusiu per fer la inscripció de manera preferent. La resta d’interessats podran fer-ho a  partir del 22 de novembre.

La prova, manté els circuits de 17 km i 27 quilòmetres i comptarà amb una novetat, que aviat es donarà a conèixer. El recorregut uneix els castells de Tamarit, el Catllar, la Riera, Ferran i Altafulla, amb la llera del riu Gaià com a eix vertebrador. Les inscripcions i la informació referent es podrà consultar al web www.marxacastells.com.