Mesures de protecció en el sector minorista de l'alimentació d'Altafulla

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament ha elaborat una infografia pròpia de bones pràctiques i protocol a seguir

 04 MAIG 2020


Ajuntament d'Altafulla

A partir d'avui les botigues i locals de serveis professionals de menys de 400 m2 poden obrir, sempre amb cita prèvia i atenent un únic client per treballador.

Consulteu les guies de bones pràctiques i protocols i seguiu aquestes recomanacions:

  • Desinfecteu el local com a mínim dos cops al dia i ventileu-lo sovint.
  • Assenyaleu a terra la distància mínima de 2m entre clients. Si no és possible, instal·leu una mampara o un mostrador de protecció.
  • Tingueu gels hidroalcohòlics a l'entrada.
  • No poseu productes de prova a disposició dels clients.
  • Els emprovadors han de ser només per a una persona i cal desinfectar-los després de cada ús. També les peces de roba que no s'hagin comprat.
  • Els clients no poden fer servir els lavabos de l'establiment. En cas de necessitat, desinfecteu-los immediatament.
  • Llenceu de forma segura EPIs i material de neteja.

Consulta l'infografia