Entren en vigor les noves tarifes de la piscina municipal a partir d'aquest dijous

La novetat és que els nous preus no diferencien entre persones empadronades i no empadronades a la vila

 04 AGOST 2022


Ajuntament d'Altafulla

Avui dijous 4 d'agost, després que s'hagi publicat definitivament al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), entren en vigor les noves tarifes per a la piscina municipal. La gran novetat és que els nous preus no diferencien entre persones empadronades i no empadronades a la vila com es produïa fins ara. 

L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge, d’11 a 15 hores, i de 16 a 20 hores, i romandrà oberta fins el proper 4 de setembre.

La Piscina Municipal s’ubica al carrer Alcalde Pijuan, i compta amb una piscina de 25x8 metres, i una altra de petites dimensions per al gaudi de la canalla. També compta amb vestidors per a homes i dones, servei de bar, i servei de socorrisme.

El preu de l’entrada diària per a les persones amb edats compreses entre els 16 i els 65 anys s’ha fixat en 3 euros, mentre que per als menors o igual de 16 i majors o igual de 65 anys, el preu es redueix en els 2 euros. Aquesta entrada es pot adquirir en el mateix recinte. Els menors de 3 anys tenen l’entrada lliure.

En el quadre següent es fixen els preus dels abonaments i dels bons familiars tal i com es regula en l’ordenança fiscal 21:

 

 

Tarifa €

Normal

Bo familiar*

(preu membre)

Menors o igual de 16 anys i majors o igual de 65 anys, jubilades, pensionistes o amb diversitat funcional.

Abonament temporada

25

12,50

Abonament mensual

15

7,50

Entrada diària

2

-

 

Entre 16 i 65 anys.

Abonament temporada

40

20

Abonament mensual

20

10

Entrada diària

3

-

 

La tarifa per a grups d’associacions, entitats, casals, colònies i estades d’estiu el preu serà de 0,50 € (10 o més infants), i per a la concessió d’aquesta tarifa caldrà resolució del regidor d’Esports mitjançant acte administratiu.

Els abonaments s’han de tramitar a la recepció de l’Ajuntament d’Altafulla, a la plaça del Pou, 1.