Mesures adoptades i preguntes sobre les restriccions a les activitats laborals no essencials per la COVID-19

S'informa sobre la situació de permís retribuïble recuperable, llistat de comerços oberts durant el confinament a Altafulla, i ajudes per a autònoms i empreses, entre d'altre contingut d'interès per al ciutadà

 06 ABRIL 2020


Ajuntament d'Altafulla

Aquí podeu consultar les respostes sobre les preguntes relacionades amb les noves restriccions a les activitats laborals no essencials per la COVID-19, així com també la situació de permís retribuït recuperable que ha aprovat el Consell de Ministres, i altra informació d'interès per a la ciutadania d'Altafulla.

Sol·licitud del bo social elèctric per a les famílies més vulnerables.

Com donar-me d'alta al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació.

Campanya #compartimwifi de 10 a 14 hores perquè l'alumnat sense Internet pugui fer les tasques escolars. 

FAQ's sobre les noves mesures del govern de l'Estat en ampliar l'escut social "per no deixar ningú enrere".

L'Ajuntament d'Altafulla posa a la disposició d'autònoms i empresaris assessorament per gestionar les ajudes i subvencions. Contacteu amb nsanz@altafulla.altanet.org.

Campanya de voluntariat per fer maniguets per al personal santitari de la Xarxa Social i Sanitària de Santa Tecla. Omple aquest formulari

Preguntes més freqüents sobre el coronavirus (actualització a 2 d'abril a les 20:00 hores)

Línia d'ajuts directes de dos milions d'euros per donar suport a microempreses i professionals del sector turístic afectats per la COVID-19.

FAQs sobre serveis essencials elaborat per Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Enllaç al Reial Decret-Llei 10/2020, de 29 de març, pel qual es regula un permís retribuït recuperable per a les persones treballadores per compte aliè que no prestin serveis essencials, per tal de reduir la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19.

Llistat de comerços oberts a Altafulla durant el confinament.

Infografia de mesures per a autònoms.

Infografia de mesures per a empreses.

L’Ajuntament d’Altafulla aprova mesures econòmiques i fiscals per pal·liar la situació d’emergència davant del covid-19. 

Serveis essencials del Registre Civil d’Altafulla. 

Reducció universal del 50% del cànon de l’aigua per als usos domèstics i activitats econòmiques. 

Moratòria en el pagament del lloguer del parc d’habitatges de Protecció Oficial que gestiona l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

La Generalitat activa un paquet de mesures d'ajuts al comerç de 9 milions d'euros per fer front a l'emergència sanitària pel COVID-19.

El Govern de l'Estat adopta 50 noves mesures per ampliar la protecció als col·lectius més vulnerables, empreses i autònoms.