L’Ajuntament d’Altafulla aprova mesures econòmiques i fiscals per pal·liar la situació d’emergència davant del covid-19

Aquestes mesures tindran un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l’activitat econòmica de la vila

 24 MARç 2020


Ajuntament d'Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat un seguit de mesures econòmiques amb l’objectiu de pal·liar la situació d’emergència davant del covid-19. Aquestes tindran un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l’activitat econòmica.

En primer lloc, no es cobrarà cap rebut de les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau, l’Escola de Música ni el gimnàs del Poliesportiu fins que no es reprengui l’activitat. A més, en el proper rebut, es regularitzarà els dies de març que no s’ha prestat el servei.

En segon lloc, quant als impostos directes com l’IBI, les escombraries, els guals i l’impost sobre vehicles, s’ajornarà la recaptació fins que s’aixequin les mesures relacionades amb l’Estat d’Alarma. 

En tercer lloc, i pel fa a les terrasses de bars i restaurants, no es cobrarà l’ocupació de l’espai públic fins que no s’aturi l’Estat d’Alarma, i només es posarà a cobrament el temps que el negoci ha estat obert.

I en quart lloc, i en l’àmbit associatiu, es garantirà el suport a totes les entitats d’Altafulla. Tots els actes culturals i festius que han estat afectats per la situació d’emergència seran reubicats un cop passada la crisi sanitària.