Tot a punt per a l’11è Cros El Roquissar d’Altafulla que es disputarà aquest diumenge 21 de novembre

Es tracta de la segona prova de la Lliga del Tarragonès de Cros, que és puntuable per a la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

 19 NOVEMBRE 2021


Altafulla Bloc

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola El Roquissar, el Consell Esportiu del Tarragonès,  i l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració de l’Escola El Roquissar, el Club Atletes d’Altafulla, l'Escola La Portalada, Fruites i hortalisses Germans Blanch, i d’altres persones i entitats recuperen enguany –després de suspendre’s el 2020 per la pandèmia-, el tradicional Cros El Roquissar d’Altafulla, que celebra l’onzena edició, com cada penúltim diumenge de novembre, des de ja fa 12 anys.

Es tracta de la segona prova de la Lliga del Tarragonès de Cros, que és puntuable per a la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. L’AFA de l’Escola El Roquissar ha expressat la seva satisfacció de recuperar un esdeveniment tant popular com aquest i que, aquest diumenge, acollirà un total de 560 participants, una xifra similar al del primer cros disputat a Vila-seca. Quant als corredors i les corredores locals, hi participaran un total de 170 infants de les escoles La Portalada i El Roquissar, i l’Institut d’Altafulla.

Les categories que conformen l’esdeveniment esportiu, que començarà a les 10:30 hores, són mini, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Les curses de la categoria mini de P-3, P-4 i P-5 no són competitives, i s’entrega medalla a tots els participants.

En la resta de curses hi ha una classificació individual, i es lliura un guardó al primer, segon i tercer classificats, i al primer classificat del centre que organitza la cursa.

Està previst que el lliurament de premis comenci a fer-se successivament a partir de les 11.30 hores.

Consulta els horaris, circuïts i el reglament de la cursa.