Surt a licitació el contracte de subministrament i instal·lació de l'equipament escènic pel Casal Municipal La Violeta

El pressupost s’estima en més de 113.000 euros i el termini per presentar les sol·licituds mitjançant l’eina del sobre digital finalitzarà el 29 d’agost

 11 AGOST 2022


Ajuntament d'Altafulla

L'Ajuntament d'Altafulla ha publicat aquest dijous 11 d’agost al portal del perfil del contractant la licitació del contracte administratiu mixt de subministrament i instal·lació de l'equipament escènic per a la realització d'activitats pròpies al Casal Municipal La Violeta. El termini per presentar les sol·licituds mitjançant l’eina del sobre digital s’obrirà aquest divendres (l’endemà de la publicació al portal de contractació pública) i finalitzarà el dia 29 d’agost.

L'objecte de la contractació del subministrament i instal·lació de l'equipament escènic és el següent: estructures de suport, barres de projectors a l'interior de l’escenari, truss motoritzat per als projectors frontals, suports fixos per tot el vestuari escènic, suports per penjar escenografies fixes, cortina americana amb carril, bambolines i cametes, teló de fons fix, equipament elèctric de l’escenari, projectors escènics, elements de control llum a l’escenari, sistema d'àudio i imatge, microfonia, accessoris per escenari, cablejat i instal·lació.

La durada del contracte és de 2 mesos 15 dies. I el pressupost de licitació s’estima en 113.974,66 euros amb l’IVA inclòs.

Accedeix a l'anunci de licitació.