S'obren les inscripcions per a l'11a Marxa Castells del Baix Gaià

La prova tindrà lloc el 5 de febrer i comptarà amb dues modalitats de trail i trekking, i amb dos circuits, de 17 i 27 km, respectivament

 22 NOVEMBRE 2022


Ajuntament d'Altafulla i Running Solutions

L’Ajuntament d’Altafulla i Running Solutions (Sport No Limit Group) han obert el període d’inscripcions per a l’11a edició de la Marxa dels Castells del Baix Gaià.

Es tracta d’una de les cites esportives més importants de la subcomarca i la demarcació de Tarragona, i enguany tornarà a celebrar-se el primer cap de setmana de febrer, el diumenge dia 5.

Com en la darrera edició, les persones participants podran escollir entre les modalitats de córrer (trail) i caminar (trekking). Dins d’aquestes es podrà escollir el circuit de 17 km, i el de 27 km, respectivament.

La Marxa dels Castells del Baix Gaià és una prova no competitiva, oberta a tothom; per a qui vulgui fer-la corrents o caminant, ja que el més important és gaudir de l'entorn natural i patrimonial pel qual discorre l'esdeveniment. 

La prova es limita als 600 dorsals, 400 menys del total que hi van participar en la última edició. Com en altres edicions, és probable que l’organització ampliï el nombre de participants si aconsegueix vendre els que ha posat a disposició. 

El preu de les inscripcions és de 20 euros per a les dues modalitats. El preu inclou samarreta de regal, avituallaments al circuit i a la meta, botifarrada i cervesa, i una foto a l’arribada. Es poden tramitar al web marxacastells.com.