Ses Majestats demanen a les famílies que si volen recollir el seu regal a la Violeta ho comuniquin a l’Ajuntament

La gestió s’ha de tramitar el divendres 4 de gener, de 18 a 21h, al mateix casal

 21 DESEMBRE 2018


Ajuntament d'Altafulla

Els infants ja compten els dies que falten per a l’arribada dels Reis Mags de l’Orient i començar a obrir i gaudir els regals. Com no pot ser menys, Altafulla es prepara per tornar a viure, un any més, una nova nit màgica per rebre els patges com es mereixen.

Per això, i com ja és habitual en les darreres cavalcades, Ses Majestats faran entrega d’un regal a aquelles famílies que ho desitgin al Casal La Violeta, tot just després de la cavalcada del 5 de gener.

Perquè això passi, cal que totes aquelles famílies que vulguin rebre els regals de Reis al casal La Violeta de la mà de Ses Majestats, la regidoria de Cultura i Festes, que encapçala l’edil Montse Castellarnau, recorda que s’ha de passar a fer la gestió el dia 4 de gener, de 18.00 a 21.00 hores al mateix casal. Per fer previsions, cal que ho comuniquin a l'Ajuntament enviant un correu electrònic per notificar-ho.

S’haurà de posar en gran el nom i els dos cognoms del nen o la nena en un lloc visible. El repartiment de regals serà, com cada any, en acabar la cavalcada i després dels parlaments de Ses Majestats i entrega de caramels a la Plaça del Pou.

Fer de pastoret a la Cavalcada

Els nens i les nenes que vulguin formar part de la Cavalcada com a pastorets cal que s’inscriguin a l’Ajuntament d’Altafulla tant aviat com sigui possible, ja que hi ha un límit de dotze places. Durant la cavalcada han d’anar vestits de pastorets (grans i petits) i acompanyats d’un adult. La cita tindrà lloc el pròxim dissabte 5 de gener, a partir de les 17.45h, a la Via Augusta.