Més de 200 persones practiquen activitat física de manera activa al Poliesportiu d’Altafulla

Des de la regidoria d’Esports es mostren molt satisfets per les xifres des que es va reprendre l’activitat el passat mes de setembre

 24 NOVEMBRE 2021


Ajuntament d'Altafulla

El pavelló poliesportiu d’Altafulla, ubicat al carrer Roquissar entre l’Escola El Roquissar i l’Institut d’Altafulla, ha tingut una ‘molt bona resposta’ dels usuaris i les usuàries d’ençà que es va reprendre la programació de les activitats esportives el passat mes de setembre.

Segons dades facilitades per la regidoria d’Esports, que encapçala l’edil Àlex Cañas, un total de 221 persones practiquen activament alguna de les activitats programades al pavelló al llarg de la setmana. Aquestes activitats són la gimnàstica abdominal hipopressiva (amb hipopressius per a novells) i nivell 2, pilates, dansa adreçada al públic juvenil, l’aeròbic fitness, el cardio boxing, la musculació, tonificació, i el circuit fitness.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, celebra que ‘la resposta per part de la gent ha estat fantàstica’, al mateix temps que destaca que ‘la demanda ha anat creixent des de la seva posada en marxa a principis de setembre’. ‘Les persones usuàries estan contentes, cada dia hi ha més assistència, i la gent que en un principi no ho veia clar, en el moment de provar-ho ja s’hi ha quedat’, ha sentenciat l’edil d’Esports.

Des de la regidoria d’Esports es destaca també que es compleix sempre amb l’aforament i la resta de mesures de seguretat i higiene, i es recorda que per fer ús del gimnàs del poliesportiu cal presentar una instància específica a l’Ajuntament. Per a qualsevol dubte, es pot contactar via correu electrònic a poliesportiualtafulla@gmail.com.