Les activitats dirigides per a gent gran s'ajornen fins que no millori la situació actual de la pandèmia

L'evolució de la crisi sanitària ha provocat la suspensió temporal del curs

 08 SETEMBRE 2020


Ajuntament d'Altafulla

La prudència per l'evolució de la pandèmia ha fet descartar l'inici del curs pel que fa a aquestes activitats tan valorades per la gent gran. D'aquesta manera, el parc de salut d'Altafulla no acollirà les habituals sessions d'activitats dirigides fins que no millori la situació sanitària. Així s'ha decidit des de l'Ajuntament d'Altafulla després de valorar les circumstàncies que estan afectant el municipi i el país arran de la pandèmia.

Tant des de la regidoria de Gent Gran com des de la de Salut es considera que no es donen les condicions òptimes per fomentar la reunió de persones vulnerables, com són la gent gran, entorn d'aquest tipus d'activitats. Unes activitats que són molt ben valorades pel col·lectiu de la gent gran però que podrien suposar un risc per a aquestes persones. Es tracta d'evitar exposar-les a unes sessions d'exercici físic que, entre altres qüestions, haurien de fer-se sense mascareta en ser una activitat esportiva. 

Cal tenir en compte que molts dels usuaris del parc de salut i de les activitats dirigides que s'hi realitzen, s'hi traslladaven amb el transport municipal gratuït. Un transport que actualment està restringit, recordem, a tres persones màxim per viatge i a objectius com són anar a comprar o anar al metge.