La regidoria de Joventut d’Altafulla organitza un curs de formació en prevenció de violències masclistes el pròxim 5 de juny

La formació va a càrrec de la cooperativa Towanda Equitat i contempla la sensibilització en aquest àmbit i el protocol d’actuació

 12 MAIG 2021


Ajuntament d'Altafulla

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala el coalcalde Jordi Molinera, organitzarà a través del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i la cooperativa ‘Towanda Equitat’, un curs de formació en prevenció de violències masclistes el pròxim 5 de juny, d’11 a 14 hores.

La formació preveu pautes d'actuació per prevenir situacions de violències masclistes, per a la seva detecció, així com per donar resposta si aquestes s'acaben produint mitjançant la coordinació i col·laboració de tots els actors, serveis i institucions implicades. 

D’altra banda, aquest curs també se centrarà específicament en el Protocol d’Actuació, aplicable a tot Catalunya per la Policia de la Generalitat i Mossos d'Esquadra, i que tracta d’una eina d'adhesió voluntària per als ajuntaments i entitats privades que vulguin fer un pas endavant en la lluita contra les violències masclistes i, més concretament, contra les violències sexuals.

Les inscripcions ja estan obertes al Punt d'Informació Juvenil d’Altafulla, al telèfon 608 14 14 95; al correu electrònic pijaltafulla@gmail.com, i al perfil @jovespijaltafulla. El PIJ d'Altafulla s'ubica al carrer de les Bruixes, s/n, a la Pallissa de l'Era de l'Esteve.