La piscina municipal inicia la temporada aquest cap de setmana amb jornades de portes obertes

Aquest equipament, renovat íntegrament, romandrà obert fins el dia 11 de setembre

 19 JUNY 2024


Ajuntament d'Altafulla

El pròxim dissabte 22 de juny la piscina municipal d’Altafulla obrirà les seves portes als i les banyistes per iniciar la temporada d’estiu que enguany s’allargarà fins el dia 11 de setembre.

Per inaugurar l’inici de la temporada de bany 2024 i les noves instal·lacions, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, organitza per aquest cap de setmana 22 i 23 de juny jornades de portes obertes amb entrada gratuïta per a tothom.

La piscina municipal obrirà diàriament d’onze del matí a tres de la tarda, i de quatre a vuit del vespre. L'entrada diària és de 3 euros. Quant als menors de 14 anys, hauran d’anar acompanyats per una persona adulta o d’una persona d’entre 16 i 18 anys, prèvia autorització familiar.

Quant a les persones joves de 14 a 16 anys, podran entrar sense acompanyant, prèvia autorització familiar. Aquestes autoritzacions es poden descarregar en el portal web www.altafulla.cat. Aquestes autoritzacions s'hauran de presentar a l'entrada de la piscina.

Els abonaments tant de temporada com mensuals els podreu adquirir a través de l’APP Reserva Play. Trobareu més informació a www.altafulla.cat, recepció de l’Ajuntament, a partir del 22 de juny a la recepció de la piscina municipal i escanejant el codi QR del cartell.

S’estrenen noves instal·lacions

Les portes obertes d’aquest cap de setmana serviran també per inaugurar les noves instal·lacions. Aquests treballs han consistit en la construcció d'un nou vas dins de l'anterior que evitarà les fuites d'aigua com les que van obligar a tancar l'equipament i deixar-lo sense servei el passat estiu. També compta amb nova maquinària de bombeig i un sistema de renovació de l'aigua i neteja més eficient, a través d'una solució salina.

També s’ha modificat la capacitat de la piscina reduint-la tant a la zona més fonda com la de menys fondària. L’alçada mínima passa a 1,40 metres i la màxima a 1,70, lluny de les mides que hi havia fins ara, d'1,60 i 2 metres. Això, a més de contribuir a millorar el confort dels usuaris, ha de permetre un estalvi significatiu d'aigua.

Quant a la zona exterior, s'han arranjat els pendents del terra del voltant de la piscina per evitar que les aigües pluvials desemboquin cap al vas. Això permetrà que l'aigua flueixi cap als embornals ubicats als extrems del recinte. També s’ha renovat la gespa i s’ha instal·lat una vela per a l’ombra. La inversió ha estat de de 485.124 euros i els treballs han anat a càrrec de l’empresa adjudicatària Prexta HDS. La durada de les obres ha estat de sis mesos i mig. 

Autorització d'accés a menors d'entre 14 i fins a 16 anys piscina municipal d'Altafulla.

Autorització d'acompanyament de menors, per persones entre 16 i fins a 18 anys piscina municipal d'Altafulla.

Descarrega el cartell informatiu de funcionament, entrades i abonaments de temporada.