La Diputació de Tarragona concedeix una subvenció a l'Ajuntament d'Altafulla per a activitats incloses en les Programacions Culturals e-catàleg

L'e-catàleg dóna la possibilitat a les administracions locals de conèixer, contactar i contractar els grups artístics i culturals de casa nostra

 05 JUNY 2019


Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció a l’Ajuntament d’Altafulla per contractacions d’activitats incloses en el catàleg per a Programacions Culturals dels ajuntaments (e-catàleg) en el marc de la convocatòria 2018 per un import de 4.015,00 € per l’actuació del grup “Orquestra La Nova Saturno”, que va tenir lloc el passat 3 de novembre de 2018.

L'e-catàleg és un servei per als municipis que té la finalitat de potenciar el dinamisme i la creativitat cultural de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Facilita l’accés a la cultura i a les activitats artístiques als municipis, i funciona com un mitjà de difusió pels artistes de la demarcació.

L'e-catàleg dóna la possibilitat als ajuntaments de conèixer, contactar i contractar els grups artístics i culturals de casa nostra. És a dir, facilita a les administracions locals la generació d’activitat i, per tant, les converteix en agents impulsors del territori.