L’Ajuntament dona a conèixer les persones guanyadores del concurs de balcons de la Festa Major de Sant Martí

Hi van participar un total de dotze famílies que van destacar per la seva originalitat i creativitat a l’hora de guarnir les balconades amb la intenció de viure les festes tot i la situació de pandèmia

 19 NOVEMBRE 2020


Collage amb els balcons premiats

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha donat a conèixer les persones i famílies guanyadores del primer Concurs de Balcons de la Festa Major de Sant Martí, amb la finalitat, com ha recordat l’edil de Festes, de “mantenir viu l’esperit de Sant Martí, i viva la nostra Festa Major”, malgrat la Covid-19.

Els participants havien de guarnir els balcons amb elements vinculats amb la festa major d’Altafulla durant vuit dies, del 6 al 13 de novembre. La totalitat de premis es dividia en dues categories, la de més de 16 anys en què es premiava als tres primers; i l’infantil, en què se’n premiava un. 

El jurat ha estat format per tres membres destacats del món artístic de la vila. Quant a la participació, ha estat de vuit balcons en la categoria d’adults, i quatre, en la infantil. Així les persones i famílies guanyadores han estat les següents:

Adults
1r classificat: JOSEPA SANROMÀ RULL
2n classificat: FAMILIA PALAVECINO VIVES
3r classificat: EVA NICOLÁS SOLER

Infantil
JULIETA PÉREZ DE TUDELA MARTÍ

L’Ajuntament d’Altafulla es posarà en contacte amb les persones i famílies guanyadores i els lliurarà el diploma acreditatiu. Quant als premis, en la categoria d’adults, se’ls farà entrega d’un lot nadalenc amb productes de km0; i en la categoria infantil, un altre lot amb diferents productes adreçats a la canalla i adquirits en botigues locals. 

D’altra banda, per a tots els participants, la regidoria de Festes els farà entrega de la capa de Sant Martí, en forma de pastís, elaborada pel Forn Nogués.