L’Ajuntament d’Altafulla posa a punt els centres educatius per l’inici del nou curs escolar 2019-2020

Una de les intervencions més destacades és la instal·lació de nous dispensadors de paper higiènic, de caràcter més ecològic i amb un major control del consum

 29 AGOST 2019


Ajuntament d'Altafulla

La Brigada Municipal de l'Ajuntament d’Altafulla ha posat a punt els centres educatius de la vila per l’inici del nou curs 2019-2020. El consistori ha aprofitat l’aturada lectiva dels mesos de juliol i agost per impulsar diverses actuacions de millora i manteniment a les llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau, i a les escoles La Portalada i El Roquissar. La majoria, treballs d’arranjament, de pintura, i de renovació de material malmès o que ha quedat obsolet.

Les diverses actuacions que s’hi han dut a terme donen resposta a les peticions dels equips directius dels diferents centres. 

La gran novetat d’aquesta arrencada de curs són els nous dispensadors de paper higiènic que ja han començat a instal·lar-se als lavabos de l’escola La Portalada, i que s’acabaran de col·locar a la resta de centres abans que les classes no donin el tret de sortida oficial.

La regidora d’Educació, Gemma Maymó, ha explicat que aquests nous distribuïdors de paper presenten un caràcter més ecològic i un major control del consum. Ha apuntat que es tracta d’una comanda de l’anterior equip de govern. 

En total, seran més de 1.200 alumnes els que comencin el nou curs escolar 2019-20 als centres d’infantil, primària i secundària d’Altafulla. El proper dijous 5 de setembre, els alumnes del primer cicle de l’educació infantil tornen a les aules; mentre que pels estudiants del segon cicle de l'educació infantil, l'educació primària, l'educació secundària obligatòria, i el batxillerat, la data d’inici serà una setmana més tard, el dijous 12 de setembre. 

Els docents seran els primers en incorporar-se, el proper dilluns 2 de setembre.