Inscripcions obertes per al Campionat de Catalunya BTT infantil XCO 2022 que s'organitza a Altafulla

Es preveu una participació de més de 300 ciclistes de les categories pre-benjamins fins a infantils masculí i femení

 31 MAIG 2022


BikePark Costa Daurada

El Campionat de Catalunya de BTT infantil XCO 2022 es disputa a una única prova el 12 de juny a Altafulla, amb les catergores de pre-benjamins fins a infantils masculí i femení. La normativa aplicada serà la vigent de la Federació Catalana de Ciclisme per a proves infantils. 

La prova es desenvoluparà al voltant de l’ermita de Sant Antoni d’Altafulla, amb paddock i sortida a la mateixa ermita. Es preveu una participació de més de 300 ciclistes.

Organitza BikePark Costa Daurada Torredembarra i Ajuntament d'Altafulla amb la col·laboració de la Penya Ciclista Altafulla i la Federació Catalana de Ciclisme.

 

INSCRIPCIONS

Només es pot participar amb llicència de competició.

Les inscripcions únicament es realitzaran online al següent enllaç: https://www.ciclisme.cat/cursa/btt/campionat-de-catalunya-btt-infantil-xco 

Es tancaran a les 23:59 hores del dimarts 7 de juny. No hi haurà inscripció el dia de la cursa. Cada corredor/a ha de portar la seva placa-dorsal Open BTT assignat per tota la temporada. Qui no el tingui se li assignarà placa el dia de la cursa, en aquest cas es recomana anar amb antelació per recollir dorsal i xip.

Preu inscripció 6 €.

Per a més informació.