Gaudeix els castells de la Diada de les Cultures, el 13 de juliol, des dels balcons de l'Ajuntament

Les persones interessades han d'escriure un correu electrònic a participaaltafulla@gmail.com, i el dia 12 es farà un sorteig de 3 places amb acompanyant

 08 JULIOL 2024


Imatge d'arxiu de les persones premiades en una anterior edició. / Ajuntament d'Altafulla

Amb l'objectiu d'obrir l'Ajuntament al poble, la Corporació municipal dóna l'oportunitat als veïns i veïnes de poder gaudir els castells de la Diada de les Cultures del 13 de juliol a partir de les 18:00 hores des dels balcons de la Casa de la Vila. 

Aquells vilatans i vilatanes que ho desitgin tenen a la seva disposició 3 places amb acompanyant. Les persones interessades poden inscriure's tot enviant un correu electrònic a l'adreça participaaltafulla@gmail.com i el termini per formalitzar les sol·licituds estarà obert des d'avui dilluns 8 fins al divendres 12 de juliol fins a les 14h.

El mateix dia 12 es farà un sorteig entre tota la gent que ho hagi sol·licitat. El resultat amb el nom dels afortunats i afortunades es farà públic mitjançant els perfils oficials de les xarxes socials de l'Ajuntament i contactant directament amb els premiats.

La diada compta amb l'actuació dels Castellers de Vilafranca, Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers d'Altafulla. En finalitzar, CULTURFEST, amb la participació de diferents DJ’s de les colles participants a la diada.