Exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny

Es recorda a la ciutadania que és imprescindible constar en aquestes llistes per poder exercir el dret a vot en els propers comicis europeus

 16 ABRIL 2024


Ajuntament d'Altafulla

L'Ajuntament d'Altafulla ha emès un ban per a informar la ciutadania sobre els procediments relatius en les properes Eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc el 9 de juny de 2024.

Segons el ban, les llistes del cens electoral, tancades l'1 de febrer de 2024, estaran exposades al públic a les dependències municipals de la plaça del Pou, del 22 al 29 d'abril en horari de 10:00 a 14:00 hores (ambdós inclosos). Aquest període permetrà als ciutadans fer les reclamacions pertinents, si és necessari.

A més de l'exposició física, les llistes electorals també estaran disponibles en línia a través de l'enllaç proporcionat per l'Institut Nacional d'Estadística: sede.ine.gob.es.

Es recorda a la ciutadania que és imprescindible constar en aquestes llistes per poder exercir el dret a vot en les properes eleccions europees. És important per al veïnat d'Altafulla consultar les llistes electorals i, si és necessari, presentar les reclamacions corresponents dins del termini establert.

Aquest ban s'ha emès amb l'objectiu d'informar i facilitar la participació ciutadana en el procés democràtic de les properes eleccions al Parlament Europeu.