El subministrament elèctric d'alguns carrers del centre d'Altafulla es tallarà aquesta tarda per treballs de millora a la xarxa

Segons ha informat la companyia E-Distribución, el tall es produirà de 16:00 a 19:00 hores

 24 JULIOL 2020


Ajuntament d'Altafulla

E-DISTRIBUCIÓN informa que, per incrementar la qualitat del servei elèctric, realitzarà aquest divendres 24 de juliol uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució.

Per aquest motiu, la companyia es veu obligada a interrompre temporalment el subministrament d'energia elèctrica en alguns carrers del centre del municipi. El tall es produirà de 16:00 a 19:00 hores en els carrers Albert Boronat, Baixada de Rigalt, Barceloneta, Comunidó, Esplanes, Marquès de Tamarit, Sant Martí, Roqueró, i places Martí Royo i Nova. 

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la companyia al telèfon 800760706 i a www.edistribucion.com. No obstant això, EDISTRIBUCIÓN recorda que les línies es consideren en tensió, de manera que el subministrament pot reposar-se en qualsevol moment. També demana comprensió als usuaris i disculpes per les molèsties que pugui produir.