El Parc de Voramar acollirà el dissabte 3 d’agost la 3a edició de l’Afterbeach Rumbero, el festival de rumba a Altafulla

Més enllà dels concerts, d’entrada lliure, l’associació Towntobe aposta per la inclusió d’una campanya de recollida de residus a la platja i fomentar així l’ecofestival

 15 JULIOL 2019


Edició 2018

L’Associació Towntobe, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, torna aquest estiu amb la 3a edició de l’Afterbeach Rumbero a Altafulla. Ho farà el dissabte 3 d’agost al Parc de Voramar, escenari escollit per aplegar aquest festival de rumba que té lloc a peu de platja.

Es tracta d’un festival de música a l’aire lliure amb entrada gratuïta, en un escenari idíl·lic, la platja d'Altafulla. Des de l’associació destaquen que “volem augmentar l'oferta d’oci però no de qualsevol manera ni a qualsevol preu, sinó mirant per la nostra casa, el planeta Terra”.

Per aquest motiu, el certamen acollirà aquest any a Not This Path, una organització mediambiental del Tarragonès que vetlla per l’entorn natural de les platges, els mars i les muntanyes.

A partir de les 16h, membres de l’organització conservacionista explicaran com podem millorar els nostres costums habituals i canviar-los per altres alternatives biodegradables i reciclables.

Un cop acabi la xerrada, i per qui s’hi vulgui sumar, es durà a terme una recollida de residus per la platja d’Altafulla, amb la finalitat de “conscienciar a tothom en mantenir una platja i un medi ambient més pur i net”.
 
A les 19h, començarà el Festival Rumbero Afterbeach, un dels referents de la comarca, que acollirà a grans artistes provinents de diferents punts de Catalunya “que faran que ningú vulgui marxar a casa fins el final de la nit”.  

Els grups participants són Alma de Boquerón (Barri de Gràcia - Barcelona), Fa1na (Mollerusa), BanannaBeach (Empordà), Bemba Saoco (Barcelona) i PD Peixampler (Cambrils).
 
El festival comptarà amb contenidors per reciclar (groc, verd, blau i marró); bosses de rebuig biodegradables, foodtrucks de diferents estils culinaris amb opcions vegetarianes/veganes, coberts de cartró (plats i forquilles), gots reutilitzables, i canyetes biodegradables/comestibles.
 
Towntobe™ és una associació sense ànim de lucre on tots els beneficis obtinguts a l'Afterbeach Rumbero són invertits en les pròpies festes que s’organitzen a Altafulla o en altres espais de la contornada, amb l’objectiu d’incentivar ecofestivals i fer gaudir a la gent jove de la música en directe.

Vídeo promocional.