El Departament de Cultura de la Generalitat concedeix una subvenció de 3.000 euros per a l'adquisició de llibres de la Biblioteca Municipal

Entre les novetats destaquen un fons de Ciències aplicades amb llibres sobre les pandèmies, llibres de salut, noves tecnologies, Belles Arts i Esports

 18 DESEMBRE 2020


Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció a l’Ajuntament d’Altafulla per a l’adquisició de llibres i diaris destinats a la Biblioteca municipal d’Altafulla en el marc de la convocatòria 2020 per un import de 3.000 €. Aquesta ajuda s'emmarca dintre del programa de subvencions per a l'adquisició de llibres i diaris destinats a biblioteques del sistema de lectura pública de Catalunya. 

Entre les novetats que podran trobar els usuaris obtingudes amb aquesta subvenció destaquen un fons de novetats de Ciències aplicades amb llibres sobre les pandèmies, llibres de salut i noves tecnologies, també llibres de Belles Arts i Esports, novetats de literatura infantil i juvenil, i  novel·les de molta actualitat, sempre tenint en compte els suggeriments dels usuaris.

Així, l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura té com a objectiu facilitar la sol·licitud d’ajudes en matèria cultural, millorar el servei mitjançant la simplificació i normalització documental, i optimitzar recursos i procediments. A manera de finestra única i amb una clara aposta pels mitjans electrònics, permet accedir a la informació i els tràmits de les subvencions del Departament de manera fàcil i clara.