El Centre d’Entitats acollirà aquest cap de setmana el Campionat Màster Espanyol d’Scrabble

Hi participaran una trentena de jugadors i jugadores provinents d’arreu de l’Estat

 27 SETEMBRE 2019


Ajuntament d'Altafulla

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla i el Club d’Scrabble Altafulla Link ja ho tenen tot a punt per celebrar aquest cap de setmana el Campionat Màster Espanyol d’Scrabble, que organitzen juntament amb la Federació Estatal d’Scrabble. 

Està previst que hi participin una trentena de jugadors i jugadores d’arreu de l’Estat, i d’altres països com Argentina, França, entre d’altres que, tant dissabte com diumenge disputaran una gran prova d’aquest joc de taula que, en els darrers anys, ha pres una notable popularitat a Altafulla. 

El campionat obrirà les portes aquest dissabte 28 a les 10h, i acabarà la jornada a les 19:00 hores de la tarda. La jornada de diumenge començarà també a les 10:00 hores i finalitzarà cap a les 13:30 hores amb el lliurament de premis. 

L’Scrabble és un joc de tauler lingüístic. L’objectiu és acumular la màxima puntuació possible formant paraules en una graella de 15×15 caselles, algunes d’elles bonificades, fent servir fitxes individuals que s’agafen aleatòriament d’un saquet o bossa.

Altafulla ja té l’experiència d’organitzar diferents certàmens d’aquest tipus com la darrera edició de la Gran Final del Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans, que es va celebrar al municipi el passat mes de maig.