Del 2 al 12 de maig, període de preinscripció del Pla de Transició al Treball

El mòdul que ofereix el PTT Altafulla és el d’Auxiliar en Vivers i Jardins

 19 ABRIL 2023


Ajuntament d'Altafulla

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Eva Martínez, ha fet públic que del 2 al 12 de maig restarà obert el període de preinscripció per al curs 2023-2024 del Programa de formació i inserció - Pla de Transició al Treball en Auxiliar en Vivers i Jardins, que ofereix l’Ajuntament d’Altafulla, el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Institut d’Altafulla.

El Pla de Transició al Treball s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i volen formar-se en una professió. Té una durada d’un any acadèmic (de setembre a juny). El mòdul que ofereix el Pla de Transició al Treball a Altafulla és el d’Auxiliar en Vivers i Jardins.

La matrícula es durà a terme del 3 al 14 de juliol i és imprescindible que es faci primer la preinscripció, ja que les persones que vulguin matricular-se directament, no tenen preferència i, si no hi ha plaça, passaran a la llista d'espera.

Les persones interessades s’han de dirigir a la seu del PTT Altafulla: Aula de Formació Aldara. Carrer Boga, 4, telèfon 625 335 137 i correu electrònic e3960055@xtec.cat.

També a les webs: https://agora.xtec.cat/insaltafulla/ o https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/pfi

 

Consulta el tríptic informatiu.