Comerç, Turisme i Emprenedoria posen en marxa un curs de formació per a empresariat i autònoms sobre les mesures de seguretat per la Covid-19

Tindrà una durada de 90 minuts, es desenvoluparà els dies 28 i 29 de maig de manera virtual i cal inscriure's en el formulari telemàtic

 22 MAIG 2020


Ajuntament d'Altafulla

La regidoria de Turisme, Comerç, Emprenedoria de l’Ajuntament d’Altafulla ha organitzat una formació telemàtica, amb el títol ‘Altafulla, lliure de Covid’, per assessorar a l’empresariat i als autònoms de diferents sectors sobre la normativa en el pla de desconfinament amb l’objectiu de garantir la seguretat als usuaris i als treballadors dels establiments i comerços de la vila.

Les sessions es desenvoluparan en tres horaris diferents que englobaran els sectors de la restauració, el comerç i l’allotjament i se celebraran els propers dies 28 i 29 de maig.

Sector de la restauració: dijous 28 de maig, de 10 a 11:30 hores

Sector del comerç: dijous 28 de maig, de 13 a 14:30 hores

Sector de l’allotjament: divendres 28 de maig, d’11 a 12:30 hores

Les sessions tindran una durada de 90 minuts i les connexions a l’aula virtual es podran fer des de l’ordinador, el mòbil o la tauleta. Les places estan limitades a 15 persones per sessió. 

Clica per inscriure't a la formació de restauració.

Clica per inscriure't a la formació de comerç.

Clica per inscriure't a la formació de l'allotjament.