Chicuelo presenta ‘Caminos’ a la Violeta d'Altafulla

El guitarrista porta nous camins sonors en el flamenc aquest dissabte al Casal Auditori

 24 MAIG 2023


Chicuelo

Un repertori fet d'històries amb ritmes flamencs. Així és 'Caminos', l'últim àlbum de Juan Gómez Chicuelo que el guitarrista presentarà al Casal Auditori la Violeta d'Altafulla aquest dissabte 27 de maig a les 20 hores.

'Caminos' està fet de tangos,'alegrías', 'bulerías' i 'granaínas', i sota una formació insòlita. I és que Chicuelo s'acompanya de la delicada bateria de David Gómez, del virtuós violoncel de Martín Meléndez i, en directe, del ball de Karen Lugo. Un espectacle que uneix frescor, força i art i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix sobre l'escenari entre els quatre artistes.

 

 

Chicuelo arriba a Altafulla després d'actuar i dirigir artísticament la Gran Gala del Flamenco que durant aquests mesos té lloc, tant al Palau de la Música com al Teatre Poliorama de Barcelona.

Considerat com "un dels grans artistes flamencs de fama internacional" i "un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc i, alhora, un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions", Chicuelo presenta el projecte 'Caminos' després d'una intensa carrera musical. 

D'aquesta, destaquen que ha enregistrat treballs amb Tomatito, Duquende, Mayte Martín, Ginesa Ortega, Joan Manuel Serrat, Vargas Blues Band, Antonio Carmona i Jordi Bonell, destacant Cante i Orquestra (Taller de Músics, 2008) i Cobles del Voler (Discmedi/Universal, 2009) que signa al costat de Miguel Poveda i Joan Albert Amargós; i, en l'àmbit cinematogràfic, ha compost part de la música de l'última pel·lícula d'Orson Welles, El Quijote (1992), i Blancanieves de Pablo Berger (2012). Per aquest últim treball va guanyar el premi Goya a Mejor Canción Original amb 'No te puedo encontrar'.

Les entrades per l’espectacle tenen un preu de 17 euros i es poden comprar a través del web lavioleta.sacatuentrada.es.