Altafulla reprèn el format prepandèmia de la Fira d’Artesans que se celebrarà del 18 al 21 d’agost amb un total de 120 parades

El certamen recupera el múscul del 2019 amb la zona d’artesania infantil, jocs artesanals, rondallaires, granja, concerts de petit format a l’aire lliure i demostracions d’oficis antics

 02 AGOST 2022


Ajuntament d'Altafulla

L'Ajuntament d’Altafulla i el Col·lectiu d’Artesans han presentat aquest dimarts el format de la Fira d’Artesans que se celebrarà del 18 al 21 d’agost, i que recupera la “normalitat” després de dos anys de pandèmia en la seva 24a edició. D’aquesta manera, ho han explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, acompanyat pel coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, i una de les responsables del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Laia Gatell. 

El regidor de Turisme, Jaume Sànchez, ha celebrat que es recuperi el format prepandèmia de la mostra amb la participació de 120 parades, provinents d’arreu de l’Estat, i la represa de la zona d’artesania infantil, els jocs artesanals, les rondallaires, la granja, els concerts de petit format a l’aire lliure i les demostracions d’oficis antics. “Amb la recuperació del format de fira del 2019 preveiem una assistència de 25.000 visitants al llarg dels quatre dies que s’allarga la fira”, ha sentenciat.

 

 

Pel que fa al programa, el coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, ha remarcat la recuperació de les demostracions d’oficis antics com “el ferrer, picapedrer, fuster, vidrier i sarroner”.

Al mateix temps, ha destacat la participació i la implicació de les entitats del municipi com l’assaig obert de la colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla, que tindrà lloc diumenge a la tarda, al mateix temps que ha remarcat la recuperació dels concerts de petit format a l’aire lliure amb els grups Somos Con-Tacto Dúo , The Dyego Brothers , Sal 150 i Barboots.

La Fira d’Artesans té lloc a la zona de les Eres de darrera del Castell d’Altafulla i al Parc del Comunidor, i l’horari d’obertura és des de les 18 a les 24 hores

El programa

Una fira compromesa amb l’artesania tradicional i contemporània. Altafulla us convida a gaudir del seu entorn inigualable, amb un programa ple d’activitats per compartir amb tots vosaltres. Zona d’artesania infantil, jocs, rondallaires, granja infantil i molt més.

 

Descarrega el programa.