Altafulla recupera els experiments de botànica del científic Fill Il·lustre Antoni de Martí i Franquès en una Gymkana Digital

Compta amb un total de 10 enigmes que es poden resoldre en uns 70 minuts amb un recorregut d’1,2 km, i està disponible en català, castellà, anglès i francès

 27 JULIOL 2021


Ajuntament d'Altafulla

A través de la nova Gymkana Digital “Altafulla, experiments de botànica” es posa a l’abast de tothom una nova experiència turística en la que el viatger resol diferents enigmes mentre aprèn sobre el patrimoni històric, cultural i botànic d’Altafulla. 

Un joc de pistes digital que té com a objectiu transformar l’experiència turística i aconseguir que el coneixement de la nostra història i del nostre patrimoni sigui d’una manera lúdica i per a tots els públics.

Es tracta d’una aventura detectivesca on l’usuari partirà d’un enigma inicial que ha de resoldre i que l’anirà guiant per diversos punts d’interès del municipi. Començar a jugar és tan fàcil com escanejar el codi QR o accedir a l’enllaç web.

La gymkana està ambientada en l’època del científic altafullenc i Fill Il·lustre Antoni de Martí i Franquès (Altafulla, 14 de juny de 1750 – Tarragona, 20 d'agost de 1832) i els seus experiments en el camp de la botànica i molt especialment en la fisiologia vegetal. 

Compta amb un total de 10 enigmes que es poden resoldre en uns 70 minuts amb un recorregut d’1,2 quilòmetres. Està disponible en català, castellà, anglès i francès, i és una activitat gratuïta que està disponible les 24 hores cada dia de la setmana.

Aquesta activitat innovadora ha anat a càrrec de la regidoria de Turisme, que encapçala l’edil Natalia Sanz, i ha estat produïda per l’empresa Gymkana Digital Turística.