Esquiada Jove 2019

Organitza la zona TRAC amb els PIJ's de Torredembarra, Altafulla, Roda de Berà, la Riera de Gaià i Creixell

CULTURA

Comença: 08-02-2019    Finalitza: 10-02-2019

Cartell

Els Punts d’Informació Juvenil de la zona TRAC, Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià, organitzen una nova edició de l’Esquiada Jove dins del Projecte de Dinamització Juvenil “Propera Parada”, que compta amb el suport de la Direcció General de Joventut, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.

La sortida es farà els dies 8, 9 i 10 de febrer a l’estació Vallnord d’Andorra. S’adreça a nois i noies a partir de 14 anys i el preu per persona és de 138 €. Aquest preu inclou el transport, el forfet per a dos dies, l’assegurança i l’allotjament a mitja pensió a l’Hotel Panorama de 4 estrelles.

Les inscripcions, que són limitades i amb prioritat a la gent empadronada als municipis organitzadors, ja estan obertes i cal fer-les a qualsevol dels Punts d’Informació Juvenil. A Altafulla, ho podeu fer al PIJ Altafulla, al al carrer de les Bruixes, s/n, a la Pallissa de l'Era de l'Esteve. El telèfon de contacte és el 608141495 i el correu electrònic, pijaltafulla@gmail.com.