Altacústic: Maria Jaume + Patricia Atzur

Concert inaugural del festival Altacústic 2021

CULTURA

Comença: 22-05-2021 - 19:30 h    Finalitza: 22-05-2021

Ajuntament d'Altafulla

MARIA JAUME

Maria Jaume té 20 anys i ve de Mallorca, de Lloret de Vistalegre. Porta ja un temps escrivint i l’any passat es va presentar quasi per casualitat al concurs Sona 9, que acabaria guanyant. Fruit d’això, ara presenta el seu disc de debut, “Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé.

Propera i sincera, crua i transparent, el seu folk acústic estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (Julia Jackin, Stella Donnelly, Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual.

En els primers compassos de la seva trajectòria, Maria Jaume ha actuat ja en festivals com Vespres d’Hivern, Tastautors, Mobofest, Portalblau... Va pujar a l’escenari del Teatre Principal de Palma al costat de Miquel Serra i també va col·laborar al disc de Salvatge Cor cantant “Flor de fusta”. I just abans de l’estiu va oferir un concert en streaming per al Primavera Sound.

PATRICIA ATZUR

La Patricia Atzur és una cantautora i guitarrista de Barcelona, on acaba de tornar-hi després d'haver estat residint a Londres durant els últims 7 anys. Allà s'hi ha format i ha desenvolupat el seu estil musical.

El seu folk oníric pren influència d'artistes com Nick Drake i John Martyn, i de bandes com Crosby, Stills and Nash, i Led Zeppelin.

Tot i tocar sovint en solitari, a Barcelona ha portat les seves cançons al format banda, amb el qual ha gravat un EP en directe a l'estudi Caballo Grande, Barcelona. (Juliol, 2020)

El seu EP debut, Seasons, sortirà a la llum aquest 2021.

Enguany presenta la seva proposta al Festival Altacústic en format dúo, amb Salva Criado.

Formació: Patricia Atzur - Guitarra Acústica, Guitarra Elèctrica de 12 cordes i veu; Salva Criado - Guitarra Elèctrica

Preu de l'entrada 3 €.

Venda d'entrades a entradium.com.