Què decidim?

Des de l’Ajuntament recuperem els pressupostos participatius d’Altafulla amb la campanya 'Altafulla Decidim'. Un exercici d’aprofundiment democràtic que enguany us permetrà decidir de forma directa la destinació de 50.000 € del pressupost municipal.

A través d’aquesta web podeu trobar tota la informació del procés degudament actualitzada, i participar activament en cadascuna de les fases del mateix.

Ara ens trobem en la primera fase. Això vol dir que durant el període de tres setmanes que va des del 27 de maig al 25 de juny totes les persones empadronades a Altafulla ens podeu fer arribar les vostres propostes per millorar el nostre poble. 

Posteriorment, aquestes propostes seran analitzades per l’Ajuntament (anàlisi de viabilitat). Després, d'entre totes les propostes vàlides rebudes, els veïns i les veïnes d’Altafulla, mitjançant una jornada participativa, triaran els projectes finalistes.

I finalment, les persones empadronades al municipi majors de 16 anys decidiran, a través d’una votació, els projectes guanyadors per tal que l’Ajuntament els executi.


INFORMA-TE'N, PARTICIPA-HI I DECIDEIX!