Triatló d'Altafulla 2022

En les modalitats d'Sprint individual i per a grups d'edat amb natació, cursa a peu i bicicleta

ESPORTS

Comença: 09-10-2022 - 09:00 h    Finalitza: 09-10-2022 - 11:30 h

SB Hotels Triathlon Series

Les proves consten de 750 metres de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu. 

Consulta les afectacions al trànsit per a la prova de bicicleta en aquest enllaç

Les afectacions pel desenvolupament de l’esdeveniment esportiu:

Diumenge, de 8:30 a 11:00 hores, es tallarà el trànsit rodat en alguns carrers del municipi i es donarà pas alternatiu a vehicles quan es consideri oportú des de la Policia Local i l’organització.

Els carrers afectats són:

Carrer Enviada, Consolat de Mar, Jaume I, Via Augusta, Pont Via Hercúlia (càmping), carretera de la platja, rotonda del Puntet (afectació parcial), Marquès de Tamarit, Baixada de Rigalt, Comunidor, Camí de l’Ermita, Ronda d’Altafulla, rotonda del Bufet (afectació parcial), Marquès de Tamarit, Lluís Companys, Alcalde Pijuan, carrer del Mar, Via Augusta i Camí del Prat.

Ubicació dels accessos que permeten travessar el circuït amb la corresponent senyalització (seguir les fletxes verdes):

1.    Del barri marítim en direcció muntanya, l’accés habilitat es troba al carrer Pont de Mar en direcció al carrer Atzavares (al costat de l’hotel Altafulla Mar).

2.    Sortida del centre del poble, l’accés habilitat es troba a la cruïlla dels carrers Gaià, Caid Ismail amb Ronda d’Altafulla (cantonada de darrera del Caprabo).

3.    Camins en direcció a Torredembarra per darrera dels centres escolars i el cementiri. L’entrada serà pel vial de servei - Camí de la Nou i la sortida del poble serà pel camí de l’Oliverot.

Mapa de la senyalització del circuït i les afectacions.

Web oficial de la direcció tècnica.