Carnaval 2019 d'Altafulla

Consulta tots els actes programats al cartell

FESTES

Comença: 28-02-2019    Finalitza: 06-03-2019

Cartell

El programa

Dijous 28 de febrer 20.15h
ARRIBADA DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES
Des de La Violeta fins a la plaça del Pou amb la XARANGA BAND TOCATS. A la plaça del Pou podreu escoltar el PREGÓ DEL REI CARNESTOLTES i a continuació DEGUSTACIÓ DE TRUITA i beguda per 1,50€. Als homes que vinguin disfressats de dona i a les dones que vinguin disfressades d'home, la degustació els sortirà gratis!

Dissabte 2 de març 21.30h
DAVANT DEL CASTELL RUA DE CARNAVAL
La rua començarà al carrer de la Bassa, davant del Castell i anirà pel Camí de les Bruixes, Traginers, Cantó de la Vila, Mn. Miquel Amorós, Camí de les Bruixes, Escoles, Carrer de Dalt, Carrer de l'Hostal, Martí d'Ardenya, Sant Martí, Plaça del Pou, Carrer Comunidor, Carrer de l'Oliverot i Carrer Roquissar, fins arribar al Poliesportiu Municipal, on tindrà lloc el BALL DE CARNAVAL, DISCOTECA MÒBIL AMB EL DJ FERRY LIP i dos animadors que us engrescaran a ballar, i que s'allargarà fins a la matinada. També hi haurà servei de bar.

Diumenge 3 de març 17.30h
DAVANT DEL CASTELL RUA DE CARNAVAL
Rua de Carnaval per a grans i petits, des del carrer de la Bassa, davant del Castell, Camí de les Bruixes, Traginers, Cantó de la Vila, Mn. Miquel Amorós, Camí de les Bruixes, Escoles, Carrer de Dalt, Carrer de l'Hostal, Martí d'Ardenya, Sant Martí i Plaça del Pou, on es farà la GUERRA DEL CONFETI i l'espectacle infantil i familiar de carnaval LA BITXICLETA.

Dimecres 6 de març 20.15h
ENTERRAMENT DE LA SARDINA
Acomiadarem el carnestoltes i enterrarem la sardina amb els Diables d'Altafulla, des de La Violeta fins a les escoles Teresa Manero. Degustació d'arengada o llonganissa i beguda per 1,50€.

 

Programa Carnaval 2019