5è Pleamar Vintage Market d'Altafulla

Mercat d'articles de segona mà i vintage referent a la Costa Daurada amb actuacions en directe, jocs infantils, food trucks...

DIVERS

Comença: 20-04-2019 - 11:00 h    Finalitza: 21-04-2019 - 23:30 h

Pleamar Vintage Market

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació “eat street”, zona de discos vinil “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”, a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent de mercat de segona mà de la Costa Daurada.  

L’organització manté d’aquesta manera el cartell musical amb actuacions en directe, i segons ha avançat, es podria incloure enguany un tercer concert, tot i que es confirmarà en les properes setmanes.

Les preinscripcions per als paradistes que vulguin participar-hi s’obriran a mitjans de febrer. Podran trobar el formulari al perfil de Facebook de “Pleamar Vintage Market”; al web www.pleamarmarket.com, o bé  sol·licitar més informació al correu electrònic.

La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

El Pleamar Vintage Market està organitzada per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.